понеделник, 31 октомври 2016 г.

ДС черпи...

Ето така се сменя политическата система. Това е "ресурса", на който се разчита за референдума. На концерт... като на концерт. Гласът на Агората. Снимките са автентични от тази вечер пред сцената.

Стоян Михалев

Nikolov Konstantin: ДС черпи...

Цветан Георгиев: Мисля, че Слави май слага Митьо Пищова в джобчето си.

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари:

Всички досега излезли книжки на списание ИДЕИ