Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 1 октомври 2016 г.

Мили Боже, молим ти се, опази горката майка България от униженията и гаврите, които ни предстоят!



Данчето Фандъкова, Цецка Цачева, Томислав Дончев и кмета на Бургас Николов (не си спомням как му беше първото име) били "най-ценното" от "огромния кадрови ресурс" на управляваща партия ГЕРБ - и измежду тия четиримата щял бил да бъде издигнат толкова тайнственият кандидат на Боко за президент на България. Ако тия четири, меко казано, персони са "най-доброто", с което като страна и като държава разполагаме, ако точно те са нещо като личностни "бижута" или като интелектуални, с извинение, "съкровища", тогава наистина с пълно право мога да кажа:

Мили Боже, моля ти се, поне малко опази горката майка България от униженията и гаврите, които тепърва ни предстоят!

Между другото Митю Пищова и останалата разнолика сган или тайфа, дето се гласи да щурмува президентския пост, очевидно са активирани за тази акция с единствената цел на техния фон даже и кандидатът на ГЕРБ да изглежда приемлив или порядъчен. Между другото аз ще гласувам за Трайчо Трайков, но дали ще се съберем толкова избиратели, че да помогнем на добрия Бог да ни спаси от предстоящите унижения да гледаме, примерно, Цецка Цачева да бъде държавен глава на България?!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

Няма коментари: