Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ провеждаме следните курсове: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо учим? (Заключителна част) ФИЛОСОФИЯ: М...

събота, 24 декември 2016 г.

Мои "доброжелатели" ме подложиха на денонощен телефонен тероризъм!Ако някой мерзавец, който иска да ви отмъсти за нещо, реши да ви направи следната перфидна гадория - като направи от ваше име обява в курвинския сайт "Ева търси Адам" и ви даде вашия телефон, което значи, че от този момент по телефона започват денонощно и непрестанно да ви звънят безброй страстно дишащи сексуално незадоволени Адамовци! - какво значи в такъв случай можете да сторите за да си осигурите спокойствието?! 

На някой случвало ли се е такова нещо, правили са на някой от вас такава гадория?! Телефона ли да си сменя?! Цяла нощ ми звънят безброй сексуално незадоволени нашенци в напреднала възраст... същински кошмар!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

4 коментара:

Анонимен каза...

За съжаление... има много долни хора ! Преди о години бях написала горе - долу подобен пост , но с друга насоченост във ФБ - че има хора , които правят много гадни неща и трябва да сме подготвени за всичко зло , що диша под слънцето ! Бях споделила, че на времето познавах една безсрамна долница , която в навечерието на големи празници ходеше по апартаментите и пред вратите на хората поставяше кутия от обувки , напълнена с пясък и забучени горящи свещи , звънеше и бягаше... Не съм упоменавала нито имена , нито конкретика... И знаете ли какво ми отговориха ?!? Че съм нарушавала Хипократовата клетва ?!? Питам се , доколко са ментално здрави и повечето от потребителите въ Фейсбук ?!? :D Весели празници ! То поне в днешно време би могло да се издирят подобни индивиди.... на времето никой не можеше да ги хване !

Maria Panova

Ангел Грънчаров каза...

До admin adamieva написах следното:

Здравейте,

Някой е злоупотребил с моя телефонен номер (0878269488) и е направил обява с него, давайки моя номер, поради което съм подложен на денонощен телефонен тероризъм. Обявата е направена късно снощи, към 1 часа след полунощ или малко по-рано. Моля да намерите тази обява и да я премахнете.

С надежда че ще решите проблема: Ангел Грънчаров

Анонимен каза...

Здравейте, г-н Грънчаров,

Обявата е спряна и телефонът Ви - забранен за бъдещи публикации.

Весели празници!

admin adamieva

Ангел Грънчаров каза...

Благодаря много! Живи и здрави да сте! Честито Рождество Христово!