Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 24 декември 2016 г.

Мои "доброжелатели" ме подложиха на денонощен телефонен тероризъм!



Ако някой мерзавец, който иска да ви отмъсти за нещо, реши да ви направи следната перфидна гадория - като направи от ваше име обява в курвинския сайт "Ева търси Адам" и ви даде вашия телефон, което значи, че от този момент по телефона започват денонощно и непрестанно да ви звънят безброй страстно дишащи сексуално незадоволени Адамовци! - какво значи в такъв случай можете да сторите за да си осигурите спокойствието?! 

На някой случвало ли се е такова нещо, правили са на някой от вас такава гадория?! Телефона ли да си сменя?! Цяла нощ ми звънят безброй сексуално незадоволени нашенци в напреднала възраст... същински кошмар!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

4 коментара:

Анонимен каза...

За съжаление... има много долни хора ! Преди о години бях написала горе - долу подобен пост , но с друга насоченост във ФБ - че има хора , които правят много гадни неща и трябва да сме подготвени за всичко зло , що диша под слънцето ! Бях споделила, че на времето познавах една безсрамна долница , която в навечерието на големи празници ходеше по апартаментите и пред вратите на хората поставяше кутия от обувки , напълнена с пясък и забучени горящи свещи , звънеше и бягаше... Не съм упоменавала нито имена , нито конкретика... И знаете ли какво ми отговориха ?!? Че съм нарушавала Хипократовата клетва ?!? Питам се , доколко са ментално здрави и повечето от потребителите въ Фейсбук ?!? :D Весели празници ! То поне в днешно време би могло да се издирят подобни индивиди.... на времето никой не можеше да ги хване !

Maria Panova

Ангел Грънчаров каза...

До admin adamieva написах следното:

Здравейте,

Някой е злоупотребил с моя телефонен номер (0878269488) и е направил обява с него, давайки моя номер, поради което съм подложен на денонощен телефонен тероризъм. Обявата е направена късно снощи, към 1 часа след полунощ или малко по-рано. Моля да намерите тази обява и да я премахнете.

С надежда че ще решите проблема: Ангел Грънчаров

Анонимен каза...

Здравейте, г-н Грънчаров,

Обявата е спряна и телефонът Ви - забранен за бъдещи публикации.

Весели празници!

admin adamieva

Ангел Грънчаров каза...

Благодаря много! Живи и здрави да сте! Честито Рождество Христово!