Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 12 януари 2017 г.

Голо хоро ще се проведе пред Президентството, в него е поканен да участва и новият президент Радев!



Организираме Голо хоро утре 12 януари 2017 ч. в 15 часа пред Президентството, под надслов „Царят е гол…”. Поканен е новия президент - за да заяви готовността си да влезе чист и прозрачен в политиката, пък и така да излезе! Всички желаещи да заявят участието си – форма голи до кръста за около 10 минути.

Протеста на Вихрен Михайлов е относно отказите на Прокуратурата от правосъдие и изчерпване на вътрешноправните средства по Изложените от него документи, които показват, че Прокуратурата е съучастник в организирана престъпна дейност по издаване на фалшиви документи за правоуправление на МПС. МТИТС и ИА"АА". Те генерират около 25 милиона годишно с цената на затрити и осакатени човешки животи от произлезли пътно-транспортни произшествия. Това е механизъм, традиция и т.н. схема за незаконно облагодетелстване във всяка държавна и местна институция - министерство, агенция, комисия и всякакви органи за контрол и регулация на парични потоци и власт. Просто: В държавната и общинска администрация, в изпълнителна, законодателна и съдебна власт, в медии, монополни дружества за социални услуги, мутренски фирми и т.н. се отглеждат и възпитават хора, които могат да се възползват от поста си, за да изнудват, тероризират, ощетяват и обезправяват други хора, присвоявайки си техния труд - блага, таланти, качества, възможности и т.н. Така работи Системата и почти никой не пропуска да се изкуши от такива възможности, съзнателно или причудливо несъзнателно. Казусът е прост – адаптираме ли се към така подадените условия или ги „облагородяваме“ своевременно!?!

ОТВОРЕНО ПИСМО – ЗАЯВЛЕНИЕ

До: Президента на Република България
До: Министъра на правосъдието в Република България
До: Комисията по правата на човека и жалбите на гражданите към Народното събрание на Република България
До: Омбудсмана на Република България


от Вихрен Николаев Михайлов, бул. Братя Бъкстон, бл..., ет..., София 1618, тел. 02/8 25 99 24

Относно: Отказ от правосъдие с постановление на СРП от 20.06.2016г. по пр.пр. № 48854/15 г.
Отказ от правосъдие на СГП от 10.08.2016 г. по пр.пр. № 18079/15 г.
Отказ от правосъдие на СП от 13.10.2016 г. по пр.пр. № 411/15 г.
Отказ от правосъдие на ВКП по мой сигнал № 12999 от 09.11.2016 г.
Отказ от правосъдие на ИВСС със становище от 07.12.2016 г. с рег. № КЖ-16-284/16 г.

Уважаеми господин Президент, господин министър, дами и господа,

Поради изчерпване на възможностите за обжалване пред органите на съдебната власт и прикриването, което упражняват системно на дейността на ДОПГ (Държавна Организирана Престъпна Група) в лицето на изпълнителната власт и конкретно МТИТС и ИА ”АА” - на основание чл.1(2), чл. 4(2), чл. 7 и чл. 56 от Конституцията на Република България(РБ).

ИЗИСКВАМ: Отговорност в ефективни действия за истина, справедливост, гарантиран правов ред и защита на българските граждани. 1. Репараторна отговорност на държавата за причинените щети и травми (морални, материални) от престъпните действия и бездействия на Съдебната власт, погазила и погазваща чл.117 и чл.127 от Конституцията на РБ. 2. Наказателна отговорност на конкретни лица в държавната власт извършили и извършващи престъпления по служба. Заявявам своя категоричен отказ да бъда третиран като част от една тотално обезправена и цинично малтретирана общност – българското население, което би трябвало да представлява Суверен на РБ!!! На 07.01.17 г. ще изразя открито своята позиция в района Президентството и администрациите на Министерски съвет и Народно събрание. В срок от една седмица, считано от горепосочената дата, ще изразявам открито своя бунт към Геноцида упражняван към българския народ. При положение, че адресатите на моето писмо не реагират с продуктивни действия, словото ми ще се овеществи далеч по-категорично от протестния доматен символ, с който досега подавахме тревожни сигнали на държавните власти.


Изпратил: Иван Радичев, Член на Съюза на българските журналисти към КТ „Подкрепа“


Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров Преследване на времето: Изкуството на свободата, . изд A & G, 2003 г., разм. 21,5 / 14,5 см, мека подвързия, ISBN 954-8945-88-6, 280 стр, 8.00 лв... Книгата говори за "нещо", което е близко на всеки един от нас: времето. Тя се опитва да ни насочи към чисто човешкото в него, към неговата ценност за човека. Това, че времето не ни е чуждо и ни изглежда "добре познато", съвсем не означава, че го разбираме. Нашето предварително познание за времето не навлиза в неговите дълбини, а само докосва повърхността, най-бледата му външност. Съзнанието за време го приема за факт, с който трябва да се "съобразяваме", но не отива по-нататък и не се задълбочава в неговата тайна. Когато обаче ни запитат А що е време? почти нищо не можем да кажем: мълчанието е нашият отговор. Тази необичайна и изненадващо понятна философска книга "поглежда" в скритото "зад" мълчанието ни - за времето, живота, свободата.

Няма коментари: