Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 31 януари 2017 г.

Историческата истина винаги излиза наяве - въпреки усилията на лъжливите ченгесарско-медийни мерзавци



НДСВ - смокиново листо на БСП, Автор: Любен Обретенов

Съвместната история на двете партии не носи позитиви за служебното правителство

... Когато обаче БСП дори косвено колаборира с НДСВ, няма как обществото да не е изключително подозрително. Защото тази колаборация вече сме я виждали, неведнъж при това, и от нея добро не сме видели. А сега президент, избран с подкрепата на БСП, назначи служебен премиер, започнал политическата си кариера от НДСВ.

Дали моментът за връщането на Симеон през 2001 г. бе избран случайно? Дали СДС нямаше да изкара още един управленски мандат и да насочи съдбата на България в по-различна посока, ако Симеон не се бе върнал? Дали още щяхме да довършваме реформите, започнати от СДС, ако тази партия бе останала още малко на власт? Кой точно имаше интерес от изваждането на СДС от властта, което не бе по силите на БСП в онзи момент?

Тези въпроси нямат категоричен отговор, но това не означава, че не съществуват. Факт е обаче, че още в първото правителство на Симеон Сакскобургготски, на което БСП формално бе опозиция, имаше министри, произлизащи от левицата. А настоящият член на Изпълнителното бюро на БСП Бриго Аспарухов почти бе назначен за съветник по националната сигурност. Това назначение не се случи заради обществените брожения, които идеята породи. Те не бяха толкова силни, както когато Делян Пеевски бе избран за шеф на ДАНС, но бяха достатъчни, за да преосмисли Симеон своето решение. (Прочети ЦЯЛАТА СТАТИЯ)

КОМЕНТАР на О.Минчев: Г-н Обретенов си задава въпроси, на които отговорът е даден от самата най-нова история на България. Естествено, че операция "Паразит" бе организирана през 2000-2001 г. от милиционерската олигархия за да се предотврати втори мандат на СДС. Ако вторият мандат се бе осъществил - независимо от недостатъците на това управление - България щеше необратимо да се откъсне от статуквото на пост-комунистическата милиционерско-мафиотска диктатура. Това не биваше да се позволи. Затова мафията изигра своя най-важен коз - "агент Паразит".

Ognyan Minchev

КРАТЪК МОЙ КОМЕНТАР: С горното се потвърждават тези от моите книги СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ и БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА, излязли преди вече доста години (и писани още по-рано).

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

1 коментар:

Анонимен каза...

Абсурдно е човек от НДСВ да оглавява служебното правителство, защото НДСВ загуби катастрофално изборите през 2009 и дори не можа да влезе в НС, така че не се ползва с никакво обществено доверие! Освен това след като ще е представител на НДСВ, защо не направо Симеон Сакскобурмафиотски? Мафията и Москва много тъгуват по неговото правителство, защото редом с това на Любен Беров то най-много угаждаше на прищевките им.