Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 5 януари 2017 г.

Защо допуснахме и докога ще търпим тъкмо прокуратурата у нас да е най-презряна слугиня на мафията?!



Интересно: прокуратурата обвинява бивши бокови министри, най-вече сред ония, които са били най-неприятни на самия Боко и са били уволнени от него (щот са отказали на даден етап да играят по свирката му!), но не подвежда под отговорност самия Боко, он като премиер требе да носи пълната отговорност за всичко, което правят министрите му, нали така?! По този начин, не обвинявайки за нищо Боко и представяйки го за "чистичък като сълза", прокуратурата хем му прави мечешка услуга, хем го дегизира и все едно открито казва на народа:

"Г-н Премиеро Боко е от наште, он е от мафията, на която и ний служим, него по тази причина нема да го бараме, он си е таман като нас, ний пък сме почитатели на поговорката "Гарван гарвану око не вади!" и по тази причина ний никога нема да обвиним г-н Премиеро!"

На второ място, процедирайки по този начин, Прокуратурата в лицето на одиозната фигура на Цацаров, без да се усети що прави, фактически оневинява ония, които обвинява, щото и кокошките на село вече разбраха, че прокуратурата изпълнява най-тъпи политически поръчки и то все в интерес на престъпниците, на мафията, на задкулисието и пр. И на това основание дава правото на всеки български гражданин, стига все пак да има нещичко в черепа си, да направи ето това толкова неизгодно за самата прокуратура заключение:

- Докъде сме я докарали обаче, а, прокуратурата, която по начало трябва да е безпощаден страж на правото, на справедливостта, на правдата и пр. у нас е станала напълно аморална слугиня на беззаконието, на престъпността, на мафията, на корупцията и пр.! Ний наистина сме най-уникалната държава в света, в която държавата работи в интерес на престъпниците, а не на гражданите! Как е възможно да търпим такава една аномалия, ний, българите, като търпим такива изгъзици, що сме, народ ли сме, идиоти ли сме, тикви ли сме, будали ли сме, тъпигьозлии ли сме, да, що сме ний българите, щом продължаваме да търпим чак такива гаври?!

Такъв извод следва да си направи и такива обезпокоителни въпроси следва да си зададе масовият и донякъде мислещ български гражданин, от което ний пък заключаваме, че мафията (управляващата у нас мафия, знайно е, тя е ченгесарска, руско-българска, комунистическа, кагебистка, милиционерска и прочие!) и особено нейните слуги на държавна служба са изключително тъпи, прости, нахални и арогантни, което именно пък вещае неизбежната им гибел, щото на онзи, на когото Бог е приготвил гибел, нему Той първом му отнема разсъдъка, нали така?!

Та ето по тази причина аз съм въпреки всичко оптимист. Иде краят на тиранията на самозабравилата се арогантна мафия, която обезсили и окраде България и българите безброй пъти! Що обаче чакаме, та не скочим и по този начин да помогнем на съдбата и на битието и тази тирания да свърши още днес, а не в неопределеното "недалечно бъдеще"?!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: