Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 26 януари 2017 г.

Кога ще започнем да излизаме по улиците за да спрем настъплението на просибирската политическа мафия, напаст и гнус?!



С идването на проруски президент и на проруско марионетно правителство страната ни паралелно на това е обхваната от кошмарен сибирски студ и е затрупана от дебел сибирски сняг. Аз тълкувам това съвпадение ето как:

Самата природа се опитва да ни вразуми да не допускаме руско-ченгесарските мекерета у нас да си играят така хазартно с бъдещето на страната ни, ала ние изобщо не успяваме да разчетем знаците, които и природата мъдро ни дава та белким се поне малко вразумим!

Е, да видим колцина ще разберат урока, който природата ни даде, драги ми дами и господа българи, граждани и гласоподаватели, вие спомняте ли си студовете на жан-виденовата и на лукановата зима?!

А спомняте ли си как мръзнехме без ток и как гладувахме без хляб в ония кошмарни дни и месеци?! Вие нима още не сте разбрали, че вземането на властта от комунистите, от руските мекерета е равностойно на национално бедствие, значително по-страшно даже от сибирския студ?!

Ами ако сте разбрали всичкото това, защо сега си стоите така кротко - вий мазохисти ли сте, що сте, а, малодушни търпеливци?! Кога ще започнем да излизаме по улиците за да спрем настъплението на просибирската политическа мафия, напаст и гнус?!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

6 коментара:

Анонимен каза...

Това е много интересна констатация, значи България в момента е твърдо прозападна страна и тепърва ще започва някакво настъпление на „просибирската мафия“. Следователно българите все пак могат да бъдат доволни, понеже поне в момента просибирската мафия не управлява, а какво ще става в бъдеще, е друг въпрос.

Анонимен каза...

Между другото понеже сте толкова голяма фена на уличните протести, дали одобрявате демонстрациите в Америка сега против чичко Дони, още повече че Вие – оправдано или не, е друг въпрос – го асоциирате с Кремъл? Та във Ваш стил би било да напишете: „Браво, американски свободолюбци!“

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч кагебисткий пропагандист, избягвайте да се изказвате от мое име. Каквото имам да казвам го казвам сам. Да изопачавате моите мисли е проява на обичайната кагебистка наглост. Просибирската мафия никога не е изпускала контрола върху събитията в България ако не броим времето на управлението на Иван Костов...

Анонимен каза...

Е, след като никога не е изпускала контрол, как така сега тепърва ще настъпва?

Ангел Грънчаров каза...

Нова офанзива, таваришч кагебисткий пропагандист, нова офанзива правите вий, руските мекерета, просто става дума за нова офанзива... понял, зацепил о чем идет речь?!

Анонимен каза...

Моля Ви се, стига оправдания, признайте, че текстът Вие е логически противоречив. Не може да има офанзива във вече завладяна територия. Иначе по Вашата логика България например би трябвало да готви нова офанзива срещу Византия в Тракия например. Само че от такава очевидно няма нужда. Онова, което наблюдаваме, е просто ново прегрупиране на мафията НА ПОВЪРХНОСТТА, продиктувано от изискванията на стратегията към момента с цел баламосване на външния свят. В ДЪЛБОЧИНА, разбира се, няма никаква промяна.

Откровено казано на мен ми е безкрайно досадно 27 години след промяната да обяснявам елементарни истини. Крайно време е анализатори и журналисти да започнат да говорят истината на българския народ, а не да го объркват с празни приказки за несъществуваща парламентарна демокрация, партии, леви, десни и т.н. Всичко това в действителнот е псевдодемокрация и псевдоплурализъм, а истинските управници не се явяват на избори. Но най-важния въпрос си остава този за дълбоката цел на този маскарад.