Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 1 февруари 2017 г.

Истината за злодеянията на комунизма не трябва да се крие и трябва да се помни





Мълчанието е злото (по Иво Инджев)...

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

2 коментара:

Bacho Кольо каза...

Такова заглавие на статия, отворена от Грънчаров по трагичен повод, показва само едно - въпросният не изпитва и грам съчувствие към българите, невинно загинали в дните след 09.09.44 Използва жертвите за мюре, ако щете - за изтривалка , в която чисти калните обувки на комплексираната си същност.

Бог да прости всички невинно загинали мои сънародници!
И да бъде милостив към тези, които използват смъртта им, за да разпалват нови вражди сред нас, българите!

Ангел Грънчаров каза...

Ох, какво възхитително нагло лицемерие: защитникът, симпатизантът, поддръжникът на комунистическите убийци лее крокодилски сълзи за техните жертви! И даже използва думата "Бог" за да ни излъже за това колко много е човечен! :-) Безсрамници! Дайте, другари, да вземем да се прегърнем и да се разцелуваме всички, и убийците, и любителите на убийствата, и техните жертви, и вълците, и агнетата дайте да се прегърнем, да си простим, без при това да сме чули и дума на разкаяние от страна на комунистическите престъпници! Забелязвате ли, тавариш Колю и думичка не казва за някакво разкаяние, не, он се възмущава, виждате ли, от мен, щото съм бил сеел ненавист! :-) Боже, колко добри били всъщност душите на комунистическите убийци и на техните последователи, които днес, ако им се удаде случай, пак ще ни убиват, ама до този момент ще ни лъжат, че са станали "превъзходно възвишени човеци"!!! Колю, абе ти си бил имал много благородна душа бре, как в такъв случай толкова сърдечно обичаш таваришч Путин, който има лична заслуга за сума ти убийства, примерно за морячетата от "Курск"?!