Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 24 март 2017 г.

В един и същ ден се погавриха с двама учители




Кандидат-депутатът от "Да, България" и учител по история Емил Джасим е бил нападнат и удрян в София, съобщи самият той във "Фейсбук". Той е заснел видео, което е успял да запази, въпреки че нападателят му се е опитал да му вземе телефона.

"Сега отивам към Съдебна медицина, след като дадох показания в 4-то РУ на СДВР. Болят ме много единия крак и стомаха. Дано всичко е наред и няма тежки поражения. Очаквам МВР и прокуратурата да накажат нападателя с цялата строгост на закона", е написал още Джасим. (Прочети ЦЯЛАТА СТАТИЯ)

Кратък мой коментар: На 23 март мен, учител по философия, ме опраскаха (уволниха), а един учител по история са го... пребили физически (мен пък ме набиха морално!)!

И двамата сме наказани за това, че не мислим "единствено правилно", според догмите на Системата - и понеже не сме типови учители...

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" - т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински - Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

4 коментара:

Анонимен каза...

Българско образование: - Хора на валидол се опитват да обучават хора на екстази.

Траяна Кънева

Bacho Кольо каза...

Господи, пожали тези ученици, на които преподава безродникът Джасим!
Те, горките с нищо не са се провинили...

П.С. Интересно, кой ли си е цапал ръцете с това радко лай...

Анонимен каза...

Кое е това циганче на снимката?

Ангел Грънчаров каза...

Некой твой партиен другар си е цапал ръцете с него, таваришч Колю, във вашата партия, предполагаме, има още много хора, които са способни не само да бият, но и да убиват! Зер вий имате славни традиции в туй отношение, от които още не сте се отрекли очевидно!