Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

вторник, 18 април 2017 г.

Не разбиращите що е свобода няма как да разберат що е достойнство
Кратък мой коментар: Наполеон казал на руснаците “Вие не сте вече крепостни!” и те, възмутени от това, че им дава свобода, скачат да бранят с оръжие робството и тиранията си! (Тирания, тирания - ала наша, родна, близка и най-важното руска тирания! Свобода, свобода - ала чужда, непонятна, плашеща, "страшно и опасно нещо е свободата", думи на Достоевски!) Извратеният нашенски комунист-рублофил се възхищава и вижда... "достойнство" в това руско ирационално поведение, от което съдим, че съвсем не разбира що е достойнство: не разбиращият що е свобода няма как да разбере що е и достойнство!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" - т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински - Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

3 коментара:

Анонимен каза...

"Неразбиращите"-една дума,таваришч,се пише,вземете си правописен речник и не се пенявате толкова.

Анонимен каза...

(*Пенявете* имах предвид)

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, ние, свободолюбивите хора, си пишем както искаме! :-) За да ядосваме вас, тъпите комунистически и бетонни глави! :-)

Можете - стига това поне малко ще Ви помогне! - от нерви да си изядете примерно... долното бельо! Използвайте сол, за да Ви е по-вкусно! :-)

Важното е някак да се успокоите! Щото да беснеете толкова е опасно за здравето...