Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 2 април 2017 г.

Станете и вие като мен членове на ДСБ - та с общи усилия да направим така, че на следващите избори нашата партия да стане първа политическа сила!



От години съм симпатизант на ДСБ, но сега дойде момента да стана неин член!

Когато кариеристите подобно на плъхове бягат от "потъващия кораб", от "загиващата" и "безперспективна" за тях партия точно тогава ний, дето вярваме в нейните ценности, следва да встъпваме в рядко срещащи се партии на достойни хора като ДСБ, доказали, че за тях ценностите значат нещо.

ДСБ е партия на личности, които вярват в ценностите на своята партия, за тях ценностите са нещо свято. Дясното - правото - е вярната, истинната, разумната, човечната политическа философия, то е кауза: влизам в ДСБ по чисто принципни и ценностни, идейни подбуди.

Истинските десебари - познавам много такива хора и им се възхищавам! - са готови да работят за доброто на България по чисто идеалистични подбуди, а пък преследването на келепира за тях е нещо най-презряно...

Затова и мой дълг е да встъпя в редиците на тия достойни хора. Та и аз да стана политик от тази толкова рядка за българските условия некелепирджийска и благородна порода.

Защото България в този момент има нужда от точно такива политици. Затова ако и вие мислите като мен - какво ви пречи и вие да постъпите като мен: стане и вие като мен членове на ДСБ та с общи усилия да направим така, че на следващите избори нашата партия да стане първа политическа сила!

Защото нали знаете как винаги досега са се развивали събитията у нас? Когато келепирджиите, когато тарикатите, когато използвачите, когато менте-политиците, когато далавераджиите, когато корумпираните, когато комунистите, мутрите и ченгетата се награбят и предизвикат тотална катастрофа на страната тогава няма кой друг да спасява България освен ние, истинските десни!

Това сме го правили няколко пъти досега, пак ние ще трябва съвсем скоро да го правим. И затова нека да се готвим да си изпълним дълга и този път най-бляскаво - както направихме това през 1997-2001 г.

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" - т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински - Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ТАЙНСТВОТО НА ЖИВОТА: Въведение в практическата философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2006 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN-13: 978-954-321-246-0, ISBN-10: 954-321-246-5, 317 стр., 10.00 лв. Авторът тръгва от простия факт, че човекът е живот, че ние сме живи и влюбени в живота същества, от което следва, че по никой начин не бива да му изневеряваме: да си мислим, че сме “нещо повече от това”, че сме “нещо повече от него”. Но човекът е и разбиращо същество, което значи, че не се задоволява с “простата даденост” на непосредствения живот, а непрекъснато търси смисъла, неговата ценност за нас самите. Оказва се, че ние живеем като че ли само затова непрекъснато да търсим себе си, което, от друга страна погледнато, означава, че постигаме себе си само когато свободно “правим” себе си, своето бъдеще, а значи и съдбата си. Пътят на живота у човека изцяло съвпада с пътуването към самия себе си, от което не можем да се откажем...

2 коментара:

Анонимен каза...

Така постъпват умните и будни хора,протягат ръка в нужда! :)

Rositsa Rangelova

Ursus Major каза...

ДСБ - точка на съсредоточаване на дебилите.