Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 8 април 2017 г.

Айде де, бил съм надминал самия проф. Вучков: кощунство и срамота, по-голема идиотщина не бях срещал отдавна!



Публикацията със заглавие Приятели, колеги, граждани ми съобщиха, че учредяват Инициативен комитет в моя защита, с която просто известих, че съществува такава идея и инициатива (предлага я колегата Райчо Радев от Перник) предизвика (за момента) три коментара, които са твърде многозначителни, особено показателен е третият, написан от анонимен "Пенсиониран учител"; и понеже съм събирач и изследовател на интересни, на многозначителни мисли, публикувам отделно и трите коментара, нека да се запазят; апропо, можете да прочетете най-отдолу и мой коментар, в който дръзвам да подложа на убийствена критика съвсем голословните и неоснователни, направо кощунствени твърдения на коментиращата другарка, дегизирала се именно като "пенсиониран учител":

4 коментара:

Томи Томев каза: Напълно подкрепям. Ангел е изключително ценен за образованието и обществено политическия живот в родината ни. Трябва да го защитим и запазим от грубия натиск на самозабравили се "образователни" бюрократи.

Томи Томев

Владимир Петков-Трашов каза: Съм за незабавното прекратяване и безусловното спиране на възмутителната гавра с повторното уволняване на Ангел Грънчаров, с подигравателното, грубото и с престъпното отношение на самозабравили се бюрократи, формалисти и на бездуховните чиновници в системата на Министерството, на образованието и науката към идеите му и към стремежа му да ги реализира!

Абсолютно и изцяло съм съгласен с написаното от Райчо Радев и подкрепям предложението му за създаване на инициативен обществен комитет, кръг от хора разбиращи, съгласни и подкрепящи идеите му! Които сме искрено загрижени техният носител да не бъде смачкан и унищожен от машината на ретроградието, изостаналостта и закостенялото статукво на войнствения чиновнически бюрократизъм! Отношение към радетел и деятел на задължителни промени в образованието ни, което е позорно, недопустимо и е възмутително! На което следва с цялата сила на разума си и решително да се противопоставим!

2017.04.07г. Владимир Петков-Трашов

Анонимен Пенсиониран учител каза: Aнгел Грънчаров е човек достоен за съжаление! Апелирам да му дадат пенсия по инвалидност, за да продължи уроците на улицата. От безкрайните му писаници се вижда, че е надминал учителя си проф. Вучков. Евала, наистина ученика надминава учителя си!

Пенсиониран учител

Ангел Грънчаров каза: Към третия, към анонимния коментиращ, представящ се за "пенсиониран учител" (но аз добре знам, че той не е от мъжкия пол, имам си свои съображения за това твърдение: нима има нещо мъжко, моля ви се, в писането на пълни глупости и идиотщини?!):

Другарко, моля да не ме хвалите чак толкова, че ми стана направо неудобно: не, това решително не е възможно, моя скромна милост да надмине не кой да е, а "народния трибун" проф. Вучков, тази "велика звезда", която сияе на родния ентелектуален, тъй да се рече, хоризонт!!! Умирам от неудобство и от срам, че изобщо Ви е хрумнала мисълта да ме сравнявате с тоз народен титан, с тази "телевизионна легенда": срамота, как изобщо можа да Ви мине в главата подобна кощунствена мисъл?!

Решително отхвърлям подобно съвсем недопустимо сравнение, аз, мила другарко, съм същински червей, а др. Вучков, знайно е, е духовен титан, той е същински исполин! Требе да мислите малко като говорите или пишете нещо, другарко, изложихте сте, очевидно съвсем сте изкукуригала - щом в главата Ви минават такива скандално тъпи мисли!

Айде де, бил съм надминал самия проф. Вачков, срамота, по-голема идиотщина не съм срещал отдавна! Засрамете се малко, другарко! Излагате се! Контролирайте се поне малко, другарко!!!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" - т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински - Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари: