Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 24 май 2017 г.

И у нас по чисто руски образец и обичай са започнали да обличат невръстни дечица от детската градинка във... военни униформи!


Гледам днес на манифестацията в Пловдив, че и у нас по чисто руски образец и обичай са облекли невръстни дечица (от детската градинка!) във... военни униформи, е, верно, облекли са ги в униформата на четници, в униформата на сегашните нашенски гвардейци, но все пак ми се видя много... руско съвсем малки дечица (от детската градина "Мая", запомних й даже името!) във военни униформи да маршируват и да държат пушки, предназначени за убиване! (Не видях само дали са им вързали георгиевски лентички, но и за това няма да се учудя ако и таз идиотщина са направили!)


Дали пък престаралата се директорка на таз пловдивска детска градинка не е... рускиня, от вездесъщите руски снахи?! Питам само, щот ми се ще да разгадаем гротеската...

Зад която има един злокобен нечовешки смисъл: деца не бива да бъдат учени от съвсем малки да маршируват, да държат пушки и да убиват! Не бива!


Има време да научите децата на цялото възможно световно зло, защо сте се толкова разбързали, таваришчи рускопоклонници?!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: