Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

петък, 4 август 2017 г.

Тест определя, че имам интелектуално ниво, съответстващо на носителите на научна степен, на професорите!Тестът Можем ли да определим степента на вашето образование? за мен показа в крайна сметка ето това, чудно е, но позна съвсем правилно (!), съзнателно пиша това, за да ядосам завистниците (!!):

Вашият резултат:

Вие сте с научна степен!

Вие сте сред най-интелигентните хора в страната.

Със сигурност получавате удоволствие от знанията и предпочитате по-сериозни трудове и литература пред белетристиката.

Имате добре развито самосъзнание, знаете какво искате от живота и вероятно сте се посветили на науката или я преподавате.

Вие сте трудолюбив и отговорен човек и никой не може да ви предизвика на ниво интелектуални способности.

Късмет, Професоре!

ДОБАВКА: Майка ми, която е на 81 години, също направи теста и нейният резултат отговаря за нивото на магистър! Ето каква интелигентна майка имам аз!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

3 коментара:

Анонимен каза...

Смех! :-)

Анонимен каза...

Не сте пран, тестът изисква широка обща култура, а също и специфични знания, само двама от хората, с които го попълвахме, се справиха приемливо, а те са колеги с научни титли.
Дамян Стратиев

Анонимен каза...

Много елементарен тест. Нищо не показва.