Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 12 юни 2018 г.

Ало, българино, ало, наивнико, ало, глупако, ти ще дадеш ли от джоба си 7000 лева за строежа на АЕЦ "Белене"?!



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

2 коментара:

Анонимен каза...

Уважаеми г-н Грънчаров, / сега казвам сериозно ,,уважаеми" / та нима не си пролича, че това е шеговито казано? Що се отнася до Слави Трифонов и един евентуален политически проект с негова активност и лидерство, това за сега са само слухове и догадки. Разбира се един истински политик няма да пренебрегне вижданията на хора които смятат Слави и евентуален негов електорат за доста сериозен феномен който би могъл да излезе на политическата сцена. Не подценявайте силата на простотията независимо какво облекло ще облече в даден момент. Аз не знам дали сте член на ДСБ, но там постъпват така като Вас. Жалко, че в тази все по-малка партия ДСБ се разсипват политически идеи в дясно поради тесногръдие и неоснователен култ към лидери. Та един проект ,,Слави Трифонов" изобщо не е за подценяване. По горе Вие сте написали КОЙ и защо може да го направи, което аз споделям също. Остава да видим какво ще се случи, а аз няма да пиша повече по тази тема на стената Ви. Хубав ден и успех от сърце пожелавам!

Петко Вацев

Ангел Грънчаров каза...

Петко Вацев Драги г-н Вацев, все още не съм наясно въпросния "Десен профил" отроче на "народния любимец" Слави Трифонов ли е или е поредното политико-инженерно създание, на което е възложена задачата да участва и подпомага роенето на многострадалния десен избирател. Аз като гражданин и избирател, за разлика от други, които обиколиха де що партия се създаде, бидейки дясномислещ човек, човек с десни ценности, сам бил винаги симпатизант на истинското, на автентичното дясно, именно на СДС (ОДС) и на ДСБ, мен никой не успя да ме примами да гласувам нито за Царо, нито за руската маскара Сидерова, нито за Боко Борисов, нито за некое друго бъдещо полит-инженерно менте някой може да ме съблазни да гласувам. Това, че и Вие не се удържате да плюнете връз ДСБ ми говори много, засега се въздържам да квалифицирам недостойната Ви постъпка. Не съм член на ДСБ, но гласувам и ще гласувам за политиците, които представляват тази партия - и за обединението от партии, в което влиза ДСБ. Те са спечелили моето доверие. Защото на се "шменти-капели" и ментета като други "политици", защо са сериозни, защото имат смелостта да казват кои са истинските проблеми и защото имат виждания и политика за действително реформиране на болната ни и многострадална, но иначе доста млада демокрация. Това исках да Ви кажа. Хубав ден и на Вас!