Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 11 юни 2018 г.

Искате ли да вкараме българския автомобил в разнебитените и кошмарни евразийски пътища?!


Ако приемем, че страната ни е нещо като автомобил, кое е по-важното в него: двигателят (гражданите) или кормилото (управникът, в случая Боко Борисов)? Ако двигателят на една кола не работи свястно и не я движи, какво значение има кой държи кормилото и как я управлява? Ами ако една що-годе добре работеща кола бъде поверена на калпав шофьор нали си представяте що може да направи той с нея? Помислете малко, та да си представите що стана, какво произлезе с българската кола в последните девет (!) години, в които на кормилото й се перчи бившият бодигард на Тодор Живков?


Ех, какви превъзходни дупки има по руските пътища, това нашето дупки ли са изобщо?! Дупките на "братушките" ни са най-великите дупки на планетата Земя!

Искам обаче да си продължа метафората, може пък да стане още поучителна. Ето, нашата българска кола от 2007 година тръгна по чудесните пътища и магистрали на Европа, влязохме в Европейския съюз. Да, ама се оказва сега, че бившият бодигард на Тодор Живков, подкрепен от цялата комунистическа и ченгесарска проруска сволочь, намираща се в българския Парламент теперь иска да насочи българската кола по неасфалтираните, кални, с безброй огромни дупки (дупките са царящата там тирания, корупция, беззаконие, мафия, безправие на хората и пр.) руско-азиатски пътища, най-кошмарните пътища в цялото земно кълбо, които не водят доникъде, пардон, водят до безизходицата на Сибир (Сибир пък е вечният концлагер на руснаците, там е тяхната тюрма!)? Значи Боко (и льотчик-(п)резидентът на руснаците Румен Радев, и комунистите, и патреотитте-русо-рублолюбци!) теперь имат команда от Москва да пренасочат българския автомобил от пътищата и магистралите на Европа към степите и тундрите на путинската тиранична Евразия, наште управници, шофьорът де, без замисляне изкозируваха и почнаха да правят големия завой - за да ни оптратят към указаните степи, тундри, кални, непроходими руски пътища и прочие. Какво трябва да правим ний, гражданите (двигателят на българската кола!) в този исторически и съдбовен момент?


Ами първо несъгласният със завоя на кормилото двигател може, примерно, да спре да работи, колата ще застане на едно място. Нека тогава рубладжиите да я бутат на ръце към своята Евразия! Двигателят на една кола (страна) спира когато гражданите, загрижени за хода на колата, излязат на улицата и блокират всички пътища (това нещо ний го направихме в лютата зима на 1997 г., когато комунистите и същата тази разпищолила се сега мафия проведоха опоскването до шушка на всички спестявания на тъй наивния българин!). Какво ни пречи да го направим същото нещо и сега? Или смятате, че повечето от българите предпочитат калните пътища на Евразия пред бляскавите магистрали на Европа и Америка (щот Европа и Америка, каквото и да говорят враговете-евразийци, са едно цяло, са все една и съща цивилизация на свободата!)? Не, не смятам, че българите са на 82% дебили - както ги определи оня комунистически "професор"-рубладжия. Смятам, че истинските дебили у Нашенско са значително по-малко. Значи имаме всички шансове да не допуснем завиването на българския автомобил към калните, непроходими и осеяни с огромни дупки пътища на путинска Евразия! (Когато бабаитът Путин оправи пътищата на Русия, тогава да ни се обади да ни съблазнява с возене по тях, иначе ний сме се навозили донасита по руските непроходими и не водещи доникъде пътища, ведь руснаците ни натресоха и комунизмът!)


Това исках да ви кажа. Помислете малко над думите ми ако искате. Смятам, че ви казах нещо доста важно.


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: