Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 5 август 2018 г.

Не са клети мутро-милиционеро-ченгетата, които ни управляват, ние сме клети - защото търпим безочията и беззаконията им!


Георги Георгиев: Хмммм...
Какво е да развеждаш болна от рак жена с пранги на краката и с ръце на гърба, оковани с белезници.
За да я показваш демонстративно и унизително на раята.
За сравнение.
Пуснаха Брендо.
Осъден на затвор и в Италия, и в Румъния.
Уж го иззеха, за да го съдят и тук.
И го пуснаха.
Без пранги на краката, без белезници.
И той се покри.
Но Брендо работи за руската имотна агенция "Хоум фор ю" и движи голям бизнес на ченгетата на Путин от ФСБ.
А нашата прокуратура е на пряко командване от Кремъл.
Че защо иначе главния прокурор ще припка на крачета в офиса на почетния руски консул, ммм?
Впрочем, главен прокурор, одобрен и избран от ГЕРБ, БСП и ДПС.
Пуснаха и Митьо Очите.
Без пранги, без белезници.
С 5 присъди.
Коя от коя по символични и смешни.
През 2011 г. прокуратурата прекрати и делото срещу руския агент и кадър на ДС Атанас Тилев за източването на 540 милиона лева (540 000 000 лв.) от Банка за земеделски кредит. Забележете - по давност.
Оня същия, който заедно с т.нар. генерал Бриго Аспарухов уредиха Симеон Две с акции от ЗПАД "Витоша", а Бриго Аспарухов му унищожи досието, за което бе подведен под наказателна отговорност.
По същата причина, за да му осигури имунитет, БСП го вкара в депутатските си листи.
Унищожи досието, за да скрие официалните доказателства за вербовката на Симеон от ДС и Кремъл.
В четвъртък правителството на Борисов даде на концесия златна мина на същия Тилев, регистриран като финландски гражданин. (Прочети ЦЕЛИЯ КОМЕНТАР на Г.Георгиев)

Кратък мой коментар: С всичко съм съгласен, но не с ето това изказване: "Клет съветски мутропремиер". Защо да е клет мутропремиерът ни, ние сме клети, че допуснахме да имаме мутропремиер?! А той не само че не е клет, той е и доста щастлив - защото попадна на народ, който с години търпи безочливостта и наглостите на "клетия" си крадлив мутропремиер!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ТАЙНСТВОТО НА ЖИВОТА: Въведение в практическата философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2006 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN-13: 978-954-321-246-0, ISBN-10: 954-321-246-5, 317 стр., 10.00 лв. Авторът тръгва от простия факт, че човекът е живот, че ние сме живи и влюбени в живота същества, от което следва, че по никой начин не бива да му изневеряваме: да си мислим, че сме “нещо повече от това”, че сме “нещо повече от него”. Но човекът е и разбиращо същество, което значи, че не се задоволява с “простата даденост” на непосредствения живот, а непрекъснато търси смисъла, неговата ценност за нас самите. Оказва се, че ние живеем като че ли само затова непрекъснато да търсим себе си, което, от друга страна погледнато, означава, че постигаме себе си само когато свободно “правим” себе си, своето бъдеще, а значи и съдбата си. Пътят на живота у човека изцяло съвпада с пътуването към самия себе си, от което не можем да се откажем...

Няма коментари: