Представена публикация

Призив за човечност

Една благородна човешка инициатива в помощ на Ангел Грънчаров Приятели, искам да ви помоля да помогнем на един човек, учител и пи...

понеделник, 3 септември 2018 г.

Метачите на улицата са най-големите мечтатели, така ли?!

Понеже напоследък все по-силно си мечтая да започна работа като уличен метач във Виена или в Париж, та затова установих това тъй странно и загадъчно съответствие, пълно с огромен смисъл... Метачите на улицата са най-големите мечтатели, така ли?! ;-)

Nedelin Boyadjiev: Мечта започва с меч...

Ангел Грънчаров: Ето това не ми беше хрумвало!!! Браво!!! Коренът на мечта е МЕЧ, точно така!!! Егати!!! Страхотен език имаме, най-философския в света може би!!!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" – масовото българско безразличие към истината и свободата! – е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: