Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 20 юни 2019 г.

С колегата-блогър Ники Димов заявихме намерението си да помогнем за промяната към добро в управлението на град Пловдив


Колегата-блогър Ники Димов е публикувал в блога си наше общо Отворено писмо до коалиция "Демократична България", което съчинихме по негова идея и инициатива; реших да го подкрепя в намерението му да се кандидатира за общински съветник за предстоящите общински избори. Можете да прочетете текста на нашето писмо там, в неговия блог, по тази причина не го публикувам тук.

Разбира се, тук възниква следния нравствен въпрос: допустимо ли е даден човек сам да се кандидатира, т.е. да се самопредложи за дадена обществена позиция? Дали не е правилно, както правят обикновено, някой друг да те предложи, пък ти да се съгласиш? Или не е толкова укоримо сам да си издигнеш кандидатурата, без да чакаш някой друг да те предложи?

Интересно ми е да разбера какво мислите по този въпрос. Аз също имам позиция и ще я заявя в хода на предложената дискусия.

Хубава вечер ви желая! Бъдете здрави!

ООсвен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

9 коментара:

Анонимен каза...

Благодаря на г-н Найден Георгиев за отговора. :)
Недко Манчев

Анонимен каза...

Манчев, човешко е и е нормално да си отговаряме и помагаме.
Прочетох коментарите Ви. Благодаря, че ме подкрепяте, но не те хабете толкова за тоя дърт несретник. Четете си, но не се ядосвайте. Този толкова си може.
Желая Ви хубаво лято!
Найден Георгиев - учител по БЕЛ от столицата

Ангел Грънчаров каза...

Малоумни, дебилни и нагли другарки, самоопределящи се като "мъже", с извинение, какво отношение имат коментарите ви към темата на този постинг?

Анонимен каза...

Ей, тъпунгер, другата седмица идвам в Пловдив. Кажи къде и кога си, за да видиш и усетиш, че съм мъж.
Или ПГЕЕ е женско училище, а, таваришч?
Гледай да не стане лошо.
Казва ти се с и за добро.

Ангел Грънчаров каза...

Дебилни таваришч, кого наричаш "тъпунгер" бе? Немаш ли поне малко акъл да ми измислиш що-годе свестна квалификация бе, тъпо диване?

Второ, анонимничка като теб, дето ползва всякакви лъжливи имена, не може по никакъв начин да докаже кой е. За такива тъпи комунодни тролове като теб полът нема никакво значение, по тази причина именно и ви наричам другарки. Щяла да ми доказва пола си, и как ще стане това, малоумничке?!

Анонимен каза...

Ей, куче кирливо, искам да трепериш яко, чуваш ли?
След седмица ще ти се покаже кой е "другарка" и кой - не. Тук много си отворен, но да не ти се смени полът набързо.
Найден Георгиев съм. Забравих да се подпиша, помияр.
Ти си истински помияр. Щом мразиш Русия и СССР, защо не си скъсаш дипломата, а, тъпунгер? Нали философията е призвание? Защо ти е тоя лист хартия?
Ти обичаш Русия. Без нея не можеш. Затова постоянно търсиш и изнамираш някакви уличаващи я неща.
Без малко щеше да направиш скандал на Нова година в Пловдив.
Щом мразиш Русия и боготвориш САЩ, Европа и Израел, защо не си скъсаш дипломата и не идеш да следваш навън, а, отворко? Казвай, бе, свиня! Нали всичко си знаеш? Няма да има нужда да четеш, а само да се явяваш за изпитите.
Ти си некадърник. Но така се случва с безродните копелета. Ще плащаш. Ще плащаш, докато си жив. А и след това. Връща ти се за гаврите с хиляди български ученици.
Обичал България. Обича я, ама само я плюе. А на 3 март на Бунарджика ходили само комунисти. Тъпако, между Руската империя и СССР разликата е от земята до небето, ама ти няма как да го знаеш.
Затова те уволняват от всяко едно място. Защото да си охрана е престиж и отговорност. А ти и за това не ставаш.
Казвай къде ще си, куче, за да те отвея с аргументи и повече да нямаш право да ми говориш. ОК?
Найден Георгиев - учител по БЕЛ, разумен гражданин на Република България и уважаван член на Учителската гилдия

Ангел Грънчаров каза...

Другарко "Найден Георгиев - учител по БЕЛ, разумен гражданин на Република България и уважаван член на Учителската гилдия", контролирайте се малко де?! Нервите Ви са отишли по дяволите вече, малее, толкова зле Ви се отрази учителстването? Не Ви слушат учениците, тъй ли? Те органически не понасят комунизма Ви, другарко, така е, разбирам колко Ви е тежко - и понеже сте смешна сте полудяла направо. Лекувайте се... Бог да Ви е на помощ!

Анонимен каза...

На теб да ти е на помощ.
А, чакай, ти си комундел и не вярваш в Господ.
Ето, че пак бягаш от срещата. Казвай и ще ти дойда на "протеста".
Виж се как и с колко грешки пишеш. Добре, че ний сме умни и учени хора и разбираме.
Найден Георгиев - Учител по БЕЛ от столицата

Анонимен каза...

Субстанциите, които ползвате са твърде нискокачествени - личи си по коментарите. Оставете тия соли за вана, потребявайте качествено бело, че съвсем изтрещяхте...
Шеф Петров