Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 16 юни 2020 г.

Небезразличните граждани с нови разумни предложения, свързани с провеждането на "конкурсите" за училищни директори в Пловдив и Пловдивско




Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

7 коментара:

Анонимен каза...

ХАХХАХАХХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХАХ!!!!!!!!!!!!!ГРАНЧАРОВ, НЕКАДЪРНИКО НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕШ ДИРЕКТОР НА УЧИЛИЩЕ!!!!!!!!!!!!!!!!НИЕ В СЕЛОТО НЕ ГО ПУСКАМЕ, ТОЙ ПЪК С ЦЯЛАТА СИ НАГЛОСТ ПИТА ЗА КЪЩАТА НА КМЕТА!!!!!!!!!!!!!!!ЩЕ СИ УМРЕШ КАТО ПАЗАЧ!!!!!!!!!!!!!ЦЕЛИЯТ НАШ СПЛОТЕН КОЛЕКТИВ Е ВЕЧНО БЛАГОДАРЕН ЧЕ НАШАТА ЛЮБИМА ДИРЕКТОРКА ТЕ ИЗГОНИ ПО ТОЛЛКОВА УМЕН НАЧИН ОТ ОБРАЗОВАТЕЛНАТА СИСТЕМА И ТО ЗАВИНАГИ!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Толкова си компрометиран, че каквото и да предложиш, дори и хубаво да е, няма да бъде прието. Само се хабиш. "Гладна кокошка просо сънува!"

Ангел Грънчаров каза...

Бихте ли била така добра да обясните, другарко, с какво съм толкова "компрометиран"? Щото така, простете, изявлението Ви е съвсем голословно...

Анонимен каза...

Добре.

Анонимен каза...

Факта, че и това не си разбрал колко си се компрометирал, доказва твоята неадекватност.
Такъв директор никой няма да предпочете. От време-навреме имаш проблясъци, но те не са резултат от твоята компетентност, а от многото плява,която публикуваш тук-там има по някое зрънце.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, а Вие не допускате ли възможността евентуално Вие самата да сте неадекватната и по тази причина да говорите за моята хипотетична все пак "компрометираност"?! Вие сте очебийно предвзета, страдате от непосредствено установими мании, имате нескривана злоба към мен, по тази причина преценките Ви за моята личност са така субективни, че просто не заслужават да се обсъждат. Аз Ви обръщам известно внимание само защото сте природен и "човешки", с извинение, феномен, описанието на който може да обогати нАуката, сиреч правя го единствено с чисто изследователска цел. Апропо, говорите ми по тъп, просташки, свойски начин на "ти" без да сте получила моето разрешение за това, което пак показва колко струвате като личност, а за морала Ви не си струва изобщо и да се говори.

Анонимен каза...

Идеята за дебата като решаващ етап на конкурса е чудесна - ще изпъкнат безспорните качества, които дават недостижимо преимущество на г-н Грънчаров! Успех! Г-н Грънчаров като Директор ще е перла в короната на съвременното ни образование!