Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 14 март 2021 г.

Способни ли сте да различавате дъртите комунистически вълци, старателно надянали овчи кожи?

 


... Функциониращата днес образователна система е изградена във времето на индустриализацията на България.В хода на цялостната трансформация на обществото ни след 1989 г. тя бе подложена на непрестанни реформи.Те се извършиха под маската на „деидеологизация”, „либерализация” и „демократизация” на училището ,на приспособяването му към европейските стандарти.Тези псевдореформи доведоха образованието до дълбока системна криза.Белезите на тази продължаваща криза са: (Прочети ЦЕЛИЯ ЛЪЖЛИВ В ПРИНЦИПА СИ ДОКУМЕНТ)

Ангел Грънчаров: Никаква "демократизация" на образованието не е имало, защо лъжете хората?! То си е напълно социалистическо по характер и затова е напълно катастрофирало. Само истинска, реална демократизация и декомунизация ще ни доведе до съвременното образование, от което сме толкова далече в момента. 

Апропо, след препинателен знак се оставя празен интервал, ето и това не знаете, текстът Ви е много грозен така... 


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...



Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

Да, много добре ги различаваме ;) Сещаш ли се?