Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 1 юни 2021 г.

Какъв е смисъло, коя е единствената цел на операцията "десният ГЕРБ", която ченгетата и Боко осъществиха така успешно?


ГЕРБ бяха в основата на развалянето на Синята коалиция, за да нямат конкуренция в дясно и да си отворят вратата за игри с патрЕоти, БСП и ДПС. А днес обясняват, че демократите трябва да се обединим, защото падаме под турско робство 🙂
Primrose Mincheva, Владимир Бенев и 1,3 хил. други
157 коментара
117 споделяния
Харесване
Коментар
Споделяне
КРАТЪК МОЙ КОМЕНТАР: Боко присвои, "приватизира", открадна дясното (менте-дясното де!) по чисто мутренски начин, и то с една-единствена цел: неговата мафиотска организирана престъпна група, наречена "ГЕРБ", да се намести във властта за да краде европейски пари. Туй е смисъло на занятието, сиреч, на операцията, наречена "десният ГЕРБ", която ченгетата и Боко осъществиха, тази е и нейната единствена цел...

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...




Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

3 коментара:

Спартак каза...

Както ГЕРБ така и СДС-ОДС са получавали помощи от немските фондации, например Конрад Аденауер, същата която е зад партията на Меркел на християн-демократите. Затова и Меркел си го харесва Борисов и го гледа като племенник.
Та нищо чудно и затова герб и сдс се обединиха под един знаменател, с други думи ония от по-горе дето им дават съвети, как да правят политика, си ги събраха.
И ако се замислим, че с такива фондации сме зависими и от турция и русия, а и разбира се америка, нищо чудно, ако ни въртят управлението на шиш. Вместо да се възползваме от тези средства и знания и да направим една Швейцария на Балканите. Доколкото съм запознат е, че фондациите не искат нищо друго освен влияние върху образованието и медиите у нас, турски сериали, немски и американски медии и т.н.. Но незнам доколко е вярно и колко силно е влиянието. Но не е за отхвърляне като теза, при условие че имаме партии като дпс и дост, и сме пълни с жълти и чуждестранни медии които само всяват смут и ужас и разколебание сред народа. Предположение е, може и да не съм прав, а дано.

Ангел Грънчаров каза...

Не бива да бъдат приравнявани руснаци и турци с немците и американците. Нали апелирахте да уважаваме историческите факти? Нали знаете как Америка е допринесла за възстановяването на Германия и каква злокобна роля има Русия за трагедията на Източна Германия. От тази гледна точка да слагате американци и руснаци на една плоскост е израз на предубененост, то не е и справедливо. Ролята им е коренно различна. Руснаците примерно залагат на пропагандата, т.е. на лъжите, американците изобщо не се нуждаят от никаква пропаганда, защото истината е изцяло в тяхна полза. Същото мога с чиста съвест да кажа и за немците. За ролята им по отношение на България. А че Меркел била подкрепяла мутро-комунисто-гербоваците - е, и германските политици грешат. Никога не съм твърдял, че са светци. Оособено пък посредствени политици като Меркел.

Спартак каза...

Защо да не ги приравнявам? Всички са един дол дренки, заявявам го най-открито. Това аз го виждам и го знам.
Нали всички народи са равни. Или твърдите, че някои народи са по-висши, само защото има някакви си исторически факти или защото те са родени на определени географски ширини? Така ли да разбирам, който е роден в Пловдив е по рождение и с исторически доказателства по-малко достоен от родения в Берлин? И следователно, роденият с немски паспорт може да "дава акъл" на този примерно с руски или български?