Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 24 ноември 2021 г.

Как руско-путинско-комунизмо-филстващите медийни мерзавци тровят душите ви?

Правя анализ на някои най-нови опити на слугите на руско-путинската (кагебистко-ченгесарската) медийна война, които полагат неимоверно настойчиви усилия да ви промиват мозъците, да внасят крайно опасна, гибелна отрова в душите ви. Става дума за таваришчите Иво Христов и Александър Дугин, които вещаят, че България, видите ли, "тихо умирала", щото била попаднала в ноктите на своите "извечни врагове", именно европейците и американците; а пък тъй "сърдечно обичащата" ни кагебистка Русия, пардон, Путинландия, требвало, моля ви се, отново да ни освобождава, за кой ли път да ни откъсва от Европа и да ни тика в своята мракобесническа империя, в която, естествено, няма никакво уважение на свободата, личността, правата на човека, демокрацията, а има само послушание, подчинение и тотална тирания на държавата, на Императора, на лаковата и крадлива кагебистко-ченгесарска мофия и пр. "Славянският свят" (така, за благовидност, наричат кагебистко-путинската Империя на несвободата, на робството, на тиранията, т.е. на унизеността и безпаметността на човека - и на поругаването на човечността!) бил, моля ви се, "уникален" и "самобитен" и по тази причина требвало да застане срещу целия свят - за да докаже, че човекът, като е роб, е най-щастлив, щото свободата за "славяните" е именно онова "страшно и опасно нещо" (Достоевски), което ни носи гибелта.

И прочие глупости ви натрапват другарките и другарите, които срещу заплащане в руско злато, разбира се, обслужват хибридната война срещу България, Европа и Америка, водена от Путинландия, аз няма тук да ги изброявам. Спирам дотук. Желая ви приятно слушане и приятни размисли! Коментирайте, не мълчете, кажете какво мислите: вашето мнение има значение! До нови срещи!

ДОБАВКА: 


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

9 коментара:

Анонимен каза...

На мен ще ми натровят дедовия... Но тук-там прилапват младежи.

Emil Dobrev

Анонимен каза...

Виждаме нивото на агентурата им! Под всякакво ниво! Само жлъч и злоба сипят, защото не могат да оборят това, което вижда, четат подрастващите.

Маргарита Стаматова

Анонимен каза...

България е изключително уязвима за токсичната руска пропаганда. Коренът на проблема е учебникът ни по българска история , придържащ руската гледна точка на събитията .... По -натам идват куфарите с рубли...

Ivan Ginev

Анонимен каза...

Колко ГЕРБ са отровни?

Огнян Колев

Анонимен каза...

В ютуб ако погледнете какво ви се предлага след ВСЕКИ потърсен клип на политическа тематика, около две трети следват клипове с политически "анализи" на маса леви мракобеси -путинофили- Иво Христов, Васил Василев, Копейкин, Дугин, Пасков, подсъдимия Малинов, Валентин Вацев, Боян Чуков, Карбовски и ... вс.ост.свол.

Момчил Дойчев

Анонимен каза...

Достатъчно беше, че цялата медийна империя на Прокопи заигра в техния отбор. Това катурна баланса.

Gergana Ivanova

Ангел Грънчаров каза...

Gergana Ivanova Вие обаче май вервате на тъпотиите на ДПС и на Боко, така ли?

Анонимен каза...

Г-н Grancharov, не съм запознат с русофилската промивка на мозъци, но не мислите ли, че вие правите точно това, за което говорите, но със знак еврофилство? Последните две години виждаме как самият Европейски съюз потъпква свободите на гражданите си, които прокламира за своя ценност. Гледайте клипове за наркоманията в САЩ и Западна европа, да видите как посред бял ден са надрусани и каква мизерия и то по главни улици, не в гетата. Поитересувайте се и за икономиката им, която се крепи на постоянно увеличаващи се дългове и екслоатация на по-слабите държави. Евроинтеграцията беше наша мечта преди 30 години и виждаме до какво полижение ни гокара. Събудете се, ако не сте платен агитатор. :)

Freen Games

Ангел Грънчаров каза...

Господине, бъдете напълно спокоен, не съм и не могат да бъда платен агитатор - по причина на това, че съм философ, за когото истината е най-важното, бъдете спокоен, това, което пиша и го казвам, го мисля по най-чисти ценностни подбуди. От това, което сте ми написал, си личи, че Вие явно в плен или робувате на някакви древни представи за Запада или за "сапитализма", които пропагандата на комунистите насаждаше десетилетия, а пък сега се поддържат изкуствено живи благодарение на кагебистко-путинската пропаганда. Знаете какви са догмите на тази пропаганда, на която служи и таваришч Иво Христов: Западът е лош, коварен, на Запад е лошо, страшно дори, хората там страдат, те са "истински роби", а пък ние, "славяните", сме уникален свят и сме призвани да "освободим" Запада от "игото на тиранията" и на "робството", такива са глупостите, в които, чини ми се, още вярвате. Не е хубаво да се робува на насаждани по толкова грозен начин изветрели представи, просто трябва да погледнете на живота и на света с трезви очи, с реалистичен поглед. Не казвам, че на Запад е "идеално", във всяко живо и човешко общество има много проблеми от всякакво естество, но Западът е доказал в своята историческа традиция, че може да ги решава по един естествен, разумен, дори мъдър начин, пък макар и труден (лесното знаете кое е, нали: тиранията е най-лесна, както правят руснаците, пардон, путинците?!). Темата е голяма, но Ви казвам засега само това, за да се успокоите: за разлика от Иво Христов аз не съм пропагандист, също така не робувам на никакви догми, за мен като човек, учител, гражданин и философ истината е свята.