Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 7 януари 2022 г.

Вече сфащате ли защо образУванието в тъй приказната страна Мутроландия е на това дередже?

Този другар (директор на училище, при това "звезден"!), дето беше зам.-министър на образУванието (при Кунева, чини ми се - или беше съветник, да не бъркам нещо, но беше на висок пост!) всъщност бил, моля ви се, мутро-гербовак, боковец бил, моля ви се!

🙁 Ето доказателството по-долу, в коментара ми:

 

Същевременно негова милост е и ръководител на Директорския синдикат, на организацията на училищните директори; преди време му писах отворено писмо (не знаех, че е мутро-комунисто-гербовак, ето виж: Дали пък не е съвсем допустимо ръководните дейци от "образованието" на тъй приказната страна Мутроландия да проявяват потресаваща безчовечност?), разбира се, още мълчи; едва сега разбрах защо мълчи, защо има такова типично мутренско поведение, изпълнено с тотално безразличие към това какво мисли и какво иска обикновен (нетитулован!) гражданин като мен...

Председател

Диян Величков Стаматов

Директор на 119. СУ "Акад. Михаил Арнаудов", гр. София

Тел: 0884801528
E-mail: srsnpb@abv.bg, stamatov2001@abv.bg
Сайт: 119su.bg

КРАТЪК МОЙ КОМЕНТАР: Сега разбирате ли защо образУванието в тъй приказната страна Мутроландия е на това дередже? Този горният другар, моля ви се, е "звездата" на директорското съсловие - и минава дори за интелигентен! :-) 

Правете си сметка що представляват обикновените мутро-гербовашки калинки, които се подвизават на директорските училищни кресла в свидното ни отечество...

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

2 коментара:

Анонимен каза...

Беше зам. министър в правителството на ГЕРБ и крайно неграмотен човек. Във всяко интервю, в което участваше с апломб, се удивлявах как може подобен индивид да бъде учител, а камо ли и на висок пост в министерство. Но такива бяха всички подопечни кадри на Мутрата. Няма изненада!

Eva Vladimirova

Ангел Грънчаров каза...

Eva Vladimirova Аз се чудех защо мутрите на власт в образУванието (калинките) ме подгониха и опраскаха, а то било съвсем логично - в контекста на това що представлява този най-"звезден" директор-гербовак. Просто с тия хора идиоти като мен живеят в един съвършено различен свят, който няма нищо общо с техния. Логично е да не можем да съсъществуваме. За жалост, те продължават да командват образУванието в тъй приказната страна МУТРОЛАНДИЯ.