Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 24 март 2022 г.

Боко Борисов се възхищавал на твърдата ръка на Путин и си мечтаел и той да управлява като него!

Ето какъв любопитен и многозначителен коментар открих тази сутрин в блога си (под публикацията със заглавие Бойко Борисов, Севда Арнаудова и Владислав Горанов към съда: "Помощ, управляващите искат да връщаме откраднатото!"):

Мой съученик, бизнесмен и бивш общински съветник от ГЕРБ в града (Пловдив, бел. моя, А.Г.) ми, на по чашка ми е разказвал, че Бойко е казвал на четири очи че се страхува само от двама човека - Доган и Путин. Освен това се възхищавал на твърдата ръка на Путин и де да можел и той така, но сме били в ЕС и трябвало да се пипа по-нежно. Склонен съм да му вярвам, защото си бяха близки и се срещаха с този господин, който направи много за структурата на ГЕРБ в града в първите години от управлението на Боко Тиквата. (Григор С.)


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...







Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: