Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 24 септември 2022 г.

Защо като гласувате за Боко Борисов довеждате на власт в България неговия господар Путин?


Сега ще ви обясня защо като гласувате за Боко Борисов довеждате на власт в България неговия господар Путин? 

"ГЕРБ" е правилно да се чете "граждани за ЕВРАЗИЙСКО развитие на България" (както съвсем правилно определи журналистът г-н Иво Инджев); моделът на Боко досущ повтаря модела на Путин: беззаконие, кражби, корупция, липса на правосъдие, потъпкани права на хората... Че Боко е човекът на Путин в България се доказва и от факта, че по нареждане на ген. Решетников Боко издигна неизбаемата Цецка Цачева за кандидат за президент и така осигури избирането на другия довереник на Путин, ген. Румен Радев, за български президент. (Да не говорим за това, че Боко построи Руско-Турско-Сръбско-Унгарския поток с български пари и го подари на Путин за да му се подмаже и да му помогне да подготви удара срещу Украйна!) 

И котките по улицата вече знаят, че партията на Костя Копейкин руснаците я създадоха и финансираха за да бъде патерица на Боко в овладяването на властта.


ДОБАВКА:


ДОБАВКА 2:


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...



Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

Няма коментари: