Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 26 октомври 2022 г.

Защо тъй лакомият за пари таваришч Костя Копейкин се оплаква, че не му стига депутатската заплата от 5000 лв. - и колко ли пари за него са "достатъчно"?


Лидерът на ВъZраждане: "Купих хляб, две лютеници, един компот, буркан кисели краставички за 26 лв.!" 

Г-н Костадинов, когато човек е собственик на Ауди-А8, живее в собствена "малка спретната къщурка с две липи отпред", притежава много добър стандарт на живот и за държавите членки на ЕС, да похарчите 13 евра е все едно "бълха го е ухапала през юргана"! 

Като не искате пък да харчите, да спестявате, Тодорживковският икономически модел: самозадоволяване

Пък ако искате да пестите повече, сложете си газова уредба на Аудито... 

Ай сиктир, егати "патриотичният циник"! (Филип Филипов


Ангел Грънчаров: Таваришч Костя Копейкин без капка неудобство демонстрира по най-арогантен начин липсата на капка морално чувство в душата си; не се притеснява да се погаври с хората, които наистина са притеснени финансово и до такава степен се е самозабравил в своята необуздана демагогия, че изобщо не се усеща що прави - и що казва! Да му берат срама тия, които гласуват за него. 

Между другото ако намеква за това, че депутатската му заплата от повече от 5000 лева не му стига за да си купува хляб, лютеница, буркан компот, ако за него 5000 лева са малко, тогава той, без да се усеща ни подсказва, че за пари е способен да си продаде душата без да му трепне окото, т.е. потвърждава подозренията ни, че за него политиката не е нищо друго освен бизнес, алъш-вериш, келепир, лъжене с цел да се вадят хубави парички! 


Т.е. лицето Костя Копейкин пред целия народ без никакво неудобство демонстрира огромната си лакомия за повече и повече пари. Като е толкова лаком за пари, тогава наистина нека да сложи газова уредба на скъпата си кола! 

Такъв човек има толкова отвратителни материалистични "ценности", че явно без никаква морална скрупула ще стане "златен пръст" в Парламента и ще продава цялата си парламентарна група за да печели. 

Пак да кажа, завършвайки: нека да му берат срама наивниците, които му повярваха - и които не се усещат когато този наглец се гаври с тях!


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg.bg 

Няма коментари: