Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 21 октомври 2022 г.

Предлагам по чисто морални причини да излизаме да протестираме с искане за оставка на Вежди Рашидов от поста Председател на Народното събрание!


Най-уважаваният от всички мутри и мафиоти пияница, получил дори титлата "главен мултак на републиката" от самия Кръстник Илия Павлов (и обичан най-сърдечно от видни бандити като Иво Карамански, Боко Борисов и пр.!) днес беше избран за Председател на Народното събрание!!! 

Дами и господа съдебни заседатели, днес на дъното на най-голямото морално падение беше изкопана дълбока дупка и България стремглаво потъна в нея! Прочее, новият шеф на Парламента ни, както подобава, има и завиден морал; ето нещо, което доказва това по най-убедителния начин: 

😉 Лупинги или ден до пладне... 

Вежди Рашидов, 1 август 2013 г.: 

"Ние оставихме всички мангизи да минават през банката на тоя л....р, на Доган парите да текат, спокойно да се управлява заради един медиен комфорт и сега разбрахме, че това са едни гадове, които ни изпързаляха. Всички ли сме роби само на един дебел, грозен, на 20 години милионер бе, да му е.. пу.... майчина... Всички ли сте роби на такъв изрод, нямате ли смелост... Как е станал този боклук мултимилиардер на 20 години и е изкупил всички хора и за 1000 лева заплата всички му слугуват... Това са парите на Доган и на двама шейхове от Оман. Ако толкова не знаете какво седи в банката. Банката е собственик на вестниците, а Делян Пеевски е боздуганът с майка си отпред. Те перат едни пари“. 

Вежди Рашидов, 18 февруари 2018 г.: 

"Делян Пеевски никой не го е осъдил за нищо и е грозно да се ползва като боздуган трето лице и като плашило. Образът на Пеевски е демонизиран в обществото и това не е честно. И той има семейство, близки. Ако има нещо, има си органи за тази работа, но публично да се размахва, е нечистоплътно”. 

Вежди Рашидов, 24 април 2020 г.: 

"Аз помагам, колкото мога. Нямам пари колкото г-н Пеевски, чест му прави. Най-големият дарител. И на това ли да го оплюем. Най-големият дарител. Трябва да му благодарим. Няма да се женя за Пеевски, я… Човекът помага. Как пък сме такива хора, дето на жеста не казваме едно „благодаря“?! Ще минем всички граници от омраза…“. (От страницата на Ибрахим Карахасан Чънар)


Аз мисля, че ако ние, българите, имаме поне капка достойнство като човеци и като народ, още утре трябва да излезем на протест с искане Вежди Рашидов да си обира крушите от креслото на Председателя на Народното събрание! Парламентът е олицетворението на демокрацията, той е неин храм, а Вежди Рашидов начело на Парламента е нещо като, да речем, труженичка на Околовръстното да бъде провъзгласена за светица!


Искате да се обоснова още ли? Не се сещате защо мисля така ли? Ето нещичко:

На стола, на който седна днес Вежди Рашидов, са седели преди години Стефан Стамболов, Захарий Стоянов, Петко Славейков, Петко Каравелов, Александър Малинов, Димитър Петков, проф. Александър Цанков, Екзарх Антим Първи, акад. Благовест Сендов...

Има ли смисъл да обяснявам с още аргументи деградацията, до която нацията ни е стигнала и затънала - и се дави?

Днес на стола на Председател на Народното ни събрание застана един човек, който със собствените си ръце е удрял полицай... това е един от немалкото му други подвизи. Той, прочее, умее най-пищно да псува, което го прави и голем пич... - каквито, общо взето, са сички мутри (Боко тоже умее да псува като хамалин!)...

Толкова от мен...

Затова аз мисля, че ако ние, българите, имаме поне капка достойнство като човеци и като народ, още утре трябва да излезем на протест с искане Вежди Рашидов да си обира крушите от креслото на Председателя! Да се маха защото избирането му е жестока обида, която Народното събрание днес ни нанесе. 

Да, с избирането на Вежди Рашидов за председател на Народното събрание е плесница по суратите на всички нас, която мафията ни нанесе! Или поне е гнусна обилна плюнка в лицата ни!

Да, по чисто морални причини предлагам да излизаме да протестираме! Какво ще кажете за предложението ми?



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...







Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

3 коментара:

Анонимен каза...

Дай Боже да се направи коалиция ГЕРБ, ДПС, БСП и Български възход!

Амин!

Анонимен каза...

Прав е Вежди, най-лесно е да оплюем човек, 400 дни протести, задето Пеевски можел да стане шеф на ДАНС, ама той има образованието да стане такъв и дори не му дадоха шанс. Така и не стана ясно какви са греховете на Пеевски. Така и не стана ясно защо е в списъка Магнитски, сигурно заради доноси на тукашни зложелатели американците са били подведени.

Анонимен каза...

Грънчаров е виновен за случилото се, защото е против Адаптивна Референдумна Държава - АРД

доц. д-р. инженер Георги Пашовъ