Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 14 юни 2010 г.

Отзив за нашия срам относно Великото Нищо с манталитет на комсомолски секретар, което допуснахме да е Президент на България

Здравейте, г-н Грънчаров!

Живея в Брюксел, но в ерата на интернет не ми пречи да следя от близо ситуацията в България. Вече няколко пъти попадам на вашият блог и искам да Ви благодаря, че пишете и разнищвате с такава доза ентусиазъм ченгето Гоце, президент на България под прикритие.

Лично мен ме е срам да казвам каквото и да е пред познати и приятели тук за политическата обстановка в родината ми. Срам ме е, защото с гласовете на цигани и неграмотни хора това нещо е президент на България.

Много съм радостен да разбера, че агента Гоце Първанов е искрено нежелан в цивилизованата част от света и пламенно се надявам скоро да бъде забравен. Защото голяма част от потенциалните подръжници на глупостите му и прозрачните лобистки проекти, на които залага за по-светло бъдеще, просто са някъде в чужбина.

В Белгия са около 30 000 - чисти, расови цигани, гласували за Великото Нищо с присъствие (и манталитет) на комсомолски секретар.

Относно клипчето: остава без коментар... Няма какво да се коментира, защото ясно се вижда за какво иде реч. Толкова си може ченгето, колкото и да отработва ораторско присъствие.

Поздрави: Тодоров


Бихте ли помогнали финансово една книга за българското образование да бъде отпечатана, да види бял свят? Ако сте способни на такъв благороден жест, вижте:

Подписка за неиздадена още книга може да спаси от провал намерението да бъде изобщо издадена

Банкови сметки за подпомагане на блога, на вестник ГРАЖДАНИНЪ и на списание ИДЕИ


ПРОЧЕТИ електронния вариант на излезлите досега броеве на сп. ИДЕИ

ЗА КОНТАКТ

Няма коментари: