Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 9 септември 2011 г.

Бляскав пример за наглостта, дебелоочието и цинизма на комунистите

Публикацията от тази сутрин Защо сме страна, прогизнала от комунизъм е предизвикала красноречив отзив от някакъв комунистически динозавър, нарекъл се "Aлекс". Публикувам по-долу целия коментар на червения динозавър, а ето най-напред моята кратка реакция по повод на на наглото му изстъпление:

Интересно е защо пропусна шпионите, доносниците и терористите в полза на СССР?! Те примерно защо не заслужават разстрел след като предават страната си в състояние на война? Съчинението ти е бляскав пример на комунистически цинизъм; разбира се, ще го поднеса на читателите в отделен постинг - за да видят до какви колосални мащаби може да достигне наглостта и дебелоочието на комунистите. Прочее, от защитник на убийци, чиито ръце, са оцапани до лактите с кръв, нима може да се очаква нещо друго?!

А ето сега и "матрьяла" на другаря:

Г-н Стоянов, датата 9.IX.1944год. може да бъде черна за:

1. За всички военнопрестъпници, присъединили през 1941 год. България към оста Рим-Берлин-Токио и обявили война на „демократичните“ САЩ и Англия. Дори и в сегашния НК има наказание за съучастие в убийство! А за война дала 50 милиона жертви… Войници няма на германо-съветския фронт, но България е била окупирана де факто от части на Райха. Реквизиционните комисии на монархо-фашисткия режим са изземвали почти всичко от българското село, което било 90% от населението и още има „живи спомени“ за този период. (ОЩЕ >>>)


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: