Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 29 септември 2012 г.

Навсякъде по света - с изключение на България - крадците, независимо на какво ниво са, се преследват и наказват

Под линка на публикацията България ще продължи да бъде най-тъжната държава ако ние, гражданите, не се стегнем и не покажем кой командва парада! във Фейсбук г-н Александър Йоцов е написал следния коментар, който заслужава да се прочете от колкото се може повече хора, в това число да стигне и до читателите на в-к ГРАЖДАНИНЪ; ето този коментар:

В списъка на management team на двете фирми включително и на "New England Power Company" (при search на тази фирма се попада на National Grid Oasis, няма име на CEO Самюел Реди. При търсене на Самюел Реди не може да се намери информация. Цялата група няма нито един listing къде е главният office на фирмата, и/или имената на CEO-тата. При проверка на участието и в Canada се оказва, че те са взели участие и то като subcontractori на Communication projects включително и в енергетиката. Като консултант на най-голямата Атомна Централа в Северна Америка "Bruce Power", строена от Английски Concorsium не съм срещал името на нито една от изброените фирми, нито ги знам.

По същия начин по време на контрактите си с Pickering Nuclear Generation Station не съм срещал нито една от изброените фирми. Имам чувството, че тези фирми са на КГБ и ДС и са създадени с изнесените и препрани капитали на техническите разузнавания на СССР И НРБ - разбирай за България откраднатите пари от българския външен дълг. Още повече името Емил Хърсев е на един от "сивите" кардинали на икономическия преход (Другите са Венци Димитров, Проф. Вълчев и Божидар Данев). Емил Хърсев управляваше валутните операции на БНБ и валутния резерв на България. Той ги управляваше така, че винаги червената мафия и олигарсите имаха изгода от валутния курс на лев/us dollar. (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя.

Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

2 коментара:

Анонимен каза...

Тая дъвка с тая фалшива "американска фирма" ще си я разтягате сигурно половин година,а са нужни не повече от пет секунди докато чуеш "новината" и да ти стане ясно като прозрачен вакуумно чист бял ден чие дело е .
Още миналата година съм ...
Румен Бърцов

Анонимен каза...

Dobri Bozhilov
Днес бях на протест срещу Закона за детето. Представлявах около 3% от протеста, на който имаше не повече от 30 души. В случая става дума за абсолютно безумие, буквално Дяволска работа, за един закон, който отнема децата от родителите и ги поставя в разпореждане на държавната бюрокрация. Ако този закон се приеме, и децата ви все още са при вас, това ще е само по милостта на бюрократите, а не защото вие имате и юридически, и природни, и божествени права, като родители да се грижите за децата си. Това е един супер мракобесен закон - по-свиреп от законите, по които комунизмът пращаше хора в Белене.
И срещу това безумие, съвсем символичен протест. Ако такава сериозна заплаха не е в състояние да раздвижи гражданите, какво ние се надяваме за далеч по-маловажни въпроси гражданското обществото да направи нещо.
Нашият народ е готов за роб. Отново.
Обръщам се към останалите, дето още не са готови за роби - ние сме единствените, които можем да спрем робството...