Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 5 март 2021 г.

Какво ми отговори директорът на пловдивското СУ "Св.Кл.Охридски"?

Ето какво отговори директорът на пловдивското СУ "Св.Кл.Охридски" на мое открито писмо до него:







ЗАБЕЛЕЖКА: Горното писмо е отговор на мое писмо до г-н директора на С" "Св.Кл.Охридски", публикувано под ето това заглавие:

Съдебен, телевизионен или около "кръглата маса" ще бъде дуелът ми с тъй страдащия директор на СУ "Св.Кл.Охридски"?!



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...




Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

До директора на пловдивското училище "Климент Охридски" г-н Здравко Д.

Изненада ни мекушавият тон в обширния Ви отговор спрямо определенията Грънчарови, типични за дипломирания философ-психолог. Съжаляваме, но според нас, дълбоко се заблуждавате, щом търсите съгласие. Срещу Вас е самовлюбен особняк, лицемерен, зъл, с ниска култура и високи претенции без никакво покритие. Не си правете илюзии! Предупреждаваме Ви, ако тръгнете на помирение с него много ще съжалявате. Този долен тип заслужава само безжалостна война. Спасението от него е унищожението ми.

От препатилия от Грънчаров, но затова пък челичено сплотен около любимата си директорка колектив на тет ленин