Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 10 декември 2014 г.

Г-н Тренчев, синдикат "Подкрепа", позволете ми да запитам, мафиотска и мутренска организация ли е вече?



До Президента на КТ "Подкрепа" д-р К. Тренчев
До Юлиян Иванов Петров, Председател на Синдикат "Образование" към КТ "Подкрепа"

ОТВОРЕНО ПИСМО

от Ангел Ив. Грънчаров, от гр. Пловдив

Г-н Президент,
Г-н Председател,

Член съм на КТ "Подкрепа" от 1990 г. Работил съм повече от 30 години като преподавател по философия в системата на българското образование - университетско и гимназиално.

От две години се опитвам да привлека вниманието Ви към една скандална история, в която активно участват (под Вашата лична опека и покровителство) длъжностни лица от КТ "Подкрепа", направили всичко, което е по силите им - забележете добре! - интересът на един работодател да бъде защитен, докато, респективно, интересът на един синдикален член, именно моя милост, да бъде по най-възмутителен, по най-арогантен начин потъпкан изцяло!

Позволете ми да запитам: КТ "Подкрепа" е синдикална организация, служеща на защитата на интересите на работодателите (директорите) ли? Ами защо тогава лъжете, че сте синдикална организация, наречете се тогава работодателска организация, служеща за защита единствено на интересите на директорите (работодателите, началниците и пр.)!

Ето по-долу привеждам цяла една поредица от мои сигнали, жалби, открити писма и пр., на които Вие, драги господа, изобщо не реагирахте! Аз лично в живота си по-бляскав пример за арогантност не съм срещал. Да, не само мълчите, но и под Вашето крило биде сторено следното безобразие: заради това, че съм си позволил да се жалвам до г-н Тренчев аз бях... наказан (!) не как да е, ами с... изключване (!!) от синдикалната организация, в която членувам, което пък повлече след това и моето... уволнение (!!!) от училището, в което работя, именно ПГЕЕ-Пловдив. От списъка с публикации от моя блог, в които под формата на открити писма съм представил на вниманието Ви тия събития, си личи, че времевата разлика между тия взаимно свързани и детерминиращи се едно с друго събития се изразява в броени дни! А ето и един неподражаем, недостижим шедьовър на "синдикалната книжнина":


В този документ, както се вижда, Председателят на СО "Образование" към КТ "Подкрепа" Юлиян Петров в писмен вид, без капчица неудобство изразява пълната и безрезервната си подкрепа на директорката на ПГЕЕ-Пловдив Стоянка Анастасова (!) и, като капак на всичко, препоръчва на ръководството на синдикалната организация, в която членувам, да предприеме "организационни мерки" срещу мен (!!), т.е. дава карт-бланш за изключването ми от синдиката (!!!), а с последното изречение пък дори предлага на директорката да ме уволни от въпросното учебно заведение!!!! Това ако не се нарича "синдикална защита" по нашенски, бих си позволил дори да кажа по мутренски маниер, сполай му кажи!

Г-н Тренчев, синдикат "Подкрепа", позволете ми да запитам, мафиотска и мутренска организация ли е вече? Апропо, Вие също не реагирахте никак на тия безобразия, което означава, че поехте пълната отговорност за тях, което ми дава основание да заключа, че току-що зададения въпрос има характера на риторичен.

Защо Ви пиша всичко това сега ли? Ами за да Ви дам възможност да се погледнете отстрани. Вие, драги господа "синдикалисти", с извинение, имате ли някакво усещане какво е това срам? Разбирате ли какво означава тази дума?

Не вярвам. Но понеже съм философ ми се ще да разбера нещичко, та затова ви и пиша.

Приятно синдикатстване ви желая!

А ето и цялата поредица от документи, на които вие не благоволихте да реагирате никак, т.е. и малкия си пръст не пожелахте да мръднете, с което на дело "узаконихте" толкова грозната репресия срещу мен:

сряда, 24 октомври 2012 г.


понеделник, 5 май 2014 г.


петък, 9 май 2014 г.



събота, 10 май 2014 г.


неделя, 8 юни 2014 г.


неделя, 26 октомври 2014 г.



10 декември 2014 г.
Пловдив ПОДПИС:

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

14 коментара:

Анонимен каза...

май си изчерпа темите за писане и въртиш все едно и също,ми дай нещо ново де,това сме го чели 100 пъти,не стига че не е верен нито един ред и няма кой да ти повярва грънчаров,освен това, материала си е направо за съда и нека който трябва, той си знае, да вземе нужните мерки

Анонимен каза...

Грънчаров, щом дори и "Подкрепа" не те подкрепя значи вината е в теб. Справедливо си изгонен и уволнен отвсякъде. Нашият сплотен като един колектив на ПГЕЕ стои изцяло зад нашата толкова добра директорка, която след изгонването ти постига все по-големи успехи. Тя ще спечели и всички дела, а ти никога повече няма да пристъпиш прага на нашето училище. Госпожа Анастасова неуморно се грижи за нас - диференцираното ни заплащане е най-голямо, даде ни и пари за работно облекло, и 13та заплата ще ни даде. Нашите успехи показват, че вървим по правилния път. Така че твоите лъжи и плачове не впечатляват никой.

Н. М.

Анонимен каза...

И как така директорката ви е толкова добра, а го е изгонила. Добрия човек не гони, той приобщава.
Томи Томев.

Анонимен каза...

AIG, как твоите читатели-идиоти не разбират че "Подкрепа" е вредоносен мутант с гени на комунизъм и мафия? Те не знаят какво е профсъюз, защото къде са видели такъв?? Простотията на матряла е точно тази, която прави възможно съществуването на Псевдоподкрепа - да си вземе това име...

Анонимен каза...

"Подкрепа" винаги подкрепя работещите, Грънчаров да си направи изводите защо всички се разграничават от него, и ГрЪнЧаРов СПРИ да изкривяваш информацията!

Анонимен каза...

"Подкрепа" винаги подкрепя ченгетата, Грънчаров, а твоята бивша работодателка е съпруга на ченге от ДС.......

Анонимен каза...

Стила започва да става пенсионерско-жълтовестникарски, надявам се интелигентните хора въобще да не четат и обръщат внимание

Анонимен каза...

Ю Петров има достатъчно голям авторитет като човек, който участва в договарянето на по-добри условия за учителите, та едва ли на мнението на Грънчаров може да се довери някой

Райчо Радев каза...

Не мога да повярвам!!! Писмото е в стил профсъюзен председател от тоталитарно-татово време. Ужас!!!

Анонимен каза...

Юлиян Петров е жалко парвеню, вижте как се подмазва на Иван Славков (снимката по-горе), пълна отврат! За такъв интересите на учителите не означават абсолютно нищо, всичко, което говори в тази посока, е пълна лъжа, за такива единственото, което има значение, е собственото им устройване сред първенците, сред тия от "големото доброутро". Той се подмазва на Анастасова защото тя е снаха на сестрата на последния премиер на Тодор Живков Георги Атанасов, това синдикално нищожество затова и се мазни толкова......

Анонимен каза...

Как не те е срам да станеш рано сутринта и да правиш грозни коментари

Анонимен каза...

Кой коментари са "грозни" че не се разбира?

Анонимен каза...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=833115776711508&set=gm.955569407804727&type=1

Анонимен каза...

Ха-ха, учителското съсловие напада, пазете се олигофрени, ха-ха-ха...

http://www.blitz.bg/news/article/307891

Това да не го организира интелектуалния скопец Тренчев, о Агорчико мой невнятен?...

http://www.blitz.bg/news/article/307901

===========

А. от Австралия