Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ провеждаме следните курсове: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо учим? (Заключителна част) ФИЛОСОФИЯ: М...

вторник, 17 октомври 2017 г.

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДАВ нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ провеждаме следните курсове:


ФИЛОСОФИЯ:ПСИХОЛОГИЯ:


ЕТИКА:


ГРАЖДАНСКО ОБРАЗОВАНИЕ ("СВЯТ И ЛИЧНОСТ"):

Въвеждащ казус в курса по гражданско образование

ЗАБЕЛЕЖКА: Първоначално курсовете ще бъдат събирани на едно място тук. След като се разраснат ще бъдат отделени по рубрики (учебни предмети). Въпросите си можете да задавате първоначално тук, в коментарите. На всеки въпрос непременно ще бъде отговорено. Добре дошли са всички желаещи да дискутират!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

2 коментара:

Анонимен каза...

Гранчаров е официално обявен за напълно некадърен като учител, не се оставяйте да ви съблазни!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Той два пъти е уволняван поради некадърност и непригодност за образователната ни система и вече никога няма да бъде учител!!!!!!!!!!!!!!! Затова не се оставяйте да ви излъже, че поставя уж интересни теми и въпроси!!!!!!!!!!!!!!!!!! Той е измамник и лъжец!!!!!!!!!!!!!!!!!! Неговият морал и на обидно ниско ниво!!!!!!!!!!!!!!!!!! При това е и психично болен!!!!!!!!!!!!!!!! Хора, вразумете се, този коварен и лъжлив човек е наш народен враг!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Пенсионирана учителка от ТЕТ "ЛЕНИН" в Пловдив

Анонимен каза...

Пенсио, като си толкова тъпа защо поне не го криеш? :((((