Представена публикация

Призив за човечност

Една благородна човешка инициатива в помощ на Ангел Грънчаров Приятели, искам да ви помоля да помогнем на един човек, учител и пи...

вторник, 17 октомври 2017 г.

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДАВ нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове:

ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО:


ФИЛОСОФИЯ:ПСИХОЛОГИЯ:


ЕТИКА:


ГРАЖДАНСКО ОБРАЗОВАНИЕ ("СВЯТ И ЛИЧНОСТ"):

Въвеждащ казус в курса по гражданско образование

ФИЛОСОФИЯ НА ПРАВОТО:


ЗАБЕЛЕЖКА: Първоначално курсовете ще бъдат събирани на едно място тук. След като се разраснат ще бъдат отделени по рубрики (учебни предмети). Въпросите си можете да задавате първоначално тук, в коментарите. На всеки въпрос непременно ще бъде отговорено. Добре дошли са всички желаещи да дискутират!

ЗА ИНТЕРЕСУВАЩИТЕ СЕ ОТ СЪВРЕМЕННА ФИЛОСОФИЯ И ПСИХОЛОГИЯ
Списание ИДЕИ

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

4 коментара:

Анонимен каза...

Гранчаров е официално обявен за напълно некадърен като учител, не се оставяйте да ви съблазни!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Той два пъти е уволняван поради некадърност и непригодност за образователната ни система и вече никога няма да бъде учител!!!!!!!!!!!!!!! Затова не се оставяйте да ви излъже, че поставя уж интересни теми и въпроси!!!!!!!!!!!!!!!!!! Той е измамник и лъжец!!!!!!!!!!!!!!!!!! Неговият морал и на обидно ниско ниво!!!!!!!!!!!!!!!!!! При това е и психично болен!!!!!!!!!!!!!!!! Хора, вразумете се, този коварен и лъжлив човек е наш народен враг!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Пенсионирана учителка от ТЕТ "ЛЕНИН" в Пловдив

Анонимен каза...

Пенсио, като си толкова тъпа защо поне не го криеш? :((((

Анонимен каза...

ВИЖДАТЕ ЛИ КАК ГРАНЧАРОВ НАРУШАВА ДРАСТИЧНО ДЪРЖАВНИЯ ОБРАЗОВАТЕЛЕН СТАНДАРТ???????????????????????????? СЕГА РАЗБИРАТЕ ЛИ ЗАЩО ТОЛКОВА ПРАВИЛНО ТОЙ БЕШЕ УВОЛНЕН ОТ ДИРЕКТОРКАТА НА ПГЕЕ?????????????????????????? ТОЙ Е ЕДИН ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК, КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА ПРЕПОДАВА ПО СТАНДАРТА, ЗАДАДЕН ОТ МОН!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗАТОВА ПОНЕЖЕ НЕ МОЖЕ ДА СИ НАУЧИ УРОКА ОТ УЧЕБНИКА ТОЙ СИ ПРАВИ КАКВОТО ИСКА И СЛЕД ТОВА НИ ЛЪЖЕ, ЧЕ БИЛ "НОВАТОР" ИЛИ "МОДЕРЕН", А ИСТИНАТА Е, ЧЕ Е МЪРЗЕЛИВЕЦ, КОЙТО ГО МЪРЗИ ДА СИ НАУЧИ УРОКА ОТ УЧЕБНИКА ДАЖЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗАТОВА И СЪВСЕМ ПРАВИЛНО БЕШЕ ИЗГОНЕН ОТ НАШЕТО УЧИЛИЩЕ!!!!!!!!!!!!!!! ТОЙ ПОВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ УЧИТЕЛ НЕ САМО В НАШЕТО, НО И ВЪВ ВСЯКО ДРУГО УЧИЛИЩЕ!!!!!!!!!!!!!!!!! НА НАС НЕ НИ ТРЯБВАТ УЧИТЕЛИ КАТО НЕГО!!!!!!!!!!!!!!!! ТОЙ Е УЧИТЕЛ-ПРЕСТЪПНИК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! МАЛКО МУ Е ДА БЪДЕ УВОЛНЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ДА СЕ НАДЯВАМЕ, ЧЕ СЪДЪТ ЩЕ СХВАНЕ ТАЗИ ИСТИНА И ЩЕ ГО ЛИШИ ОТ ПРЕПОДАВАТЕЛСКИ ПРАВА ЗАВИНАГИ!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Възхитен съм! С интерес изгледах няколко клипчета. Проблемите са поставени съвсем диалогично, немонологично, в дискусионен план. Прекрасно е - и е много полезно! Желая успех на проекта!